Handelsbetingelser

Hjem » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Betingelser

Herlev Sport / Brønshøj Sport’s konto-nummer:  Arbejdernes Landsbank, reg 5341, konto 0242256

 

Leveringsbetingelser

Leveringstid 3 – 8 arbejds hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Herlev Sport / Brønshøj Sports grossister. Vi ringer/mailer, hvis der er noget der er blevet udsolgt, lige omkring bestillingstidspunktet.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Herlev Sport / Brønshøj Sport, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

 

Betalingsbetingelser

Betalingen sker med betalingskort (Dankort).
Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.

 

Fragt

Leveres med GLS / Postdanmark.
Der sendes fragtfrit ved køb over 900 Kr.

 

Forbehold

Der tages forbehold for skrive eller slåfejl i forbindelse med varer på denne hjemmeside/webshop, samt udsolgte varer.

 

Fortrydelsesret
DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl

 

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Brønshøj Sport ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af
Herlev Sport / Brønshøj Sport, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.
Ved bestilling af tryk på tøj sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor ordren er  afgivet.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Herlev Sport / Brønshøj Sport returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:
De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.

I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Herlev Sport / Brønshøj Sport
De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Herlev Sport / Brønshøj Sport

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Herlev Sport / Brønshøj Sport.

Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Herlev Sport / Brønshøj Sport.  Beløbet returneres ved kontooverførsel  til personen, som fremgår af købsfakturaen.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Herlev Sport / Brønshøj Sport anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Herlev Sport / Brønshøj Sport. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Herlev Sport / Brønshøj Sport.

 

3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter der returneres til Herlev Sport / Brønshøj Sport skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

 

4. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Herlev Sport / Brønshøj Sport, at De retter henvendelse til webshop@bronshojsport.dk eller på telefon 38281691